Vores tilgang 2018-06-06T23:03:30+00:00

Dansk Produktions Univers’ tilgang fokuserer på at bringe høj faglig viden og metodik ned på jorden

Vores tilgang har fokus på mennesker, proces og opfølgning for at sikre eksekvering.

Dansk Produktions Univers’ værktøjskasse spænder bredt med den nødvendige ekspertviden, tilkoblet fra eksterne partnere hvor vi ikke kan dække ind. Tag derfor altid fat i Dansk Produktions Univers – uanset din udfordring med udvikling af produktionsvirksomhed.

Vi er meget bevidste om, at udfordringerne for nye samt eksisterende produktionsvirksomheder konstant er at bevæge sig mod mere systematisk og industriel procestænkning.

Dansk Produktions Univers er optaget af altid at have en 360º graders tilgang med fokus på eksekvering. Medarbejderdrevet aktivitet skaber den bedste indlevelse, forankring og udvikling. Struktur omsætter hurtigt teori til praksis, og sikrer effektivitet og fremdrift. Evaluering og opfølgning giver bedre og en mere måltrettet indsats – og ikke mindst resultater. Det er det, som det hele handler om.

Dansk Produktions Univers bygger skræddersyede forløb op omkring, et kerneforløb og grundlæggende elementer, hvor der sikres en fælles kalibrering af tingenes tilstand, et fælles fokus for forandring, et fælles billede af hvad der er vigtigst lige nu og ikke mindst en fælles motivation for implementering.