Vores tilgang 2018-04-25T10:45:36+00:00

Danmark kan ikke klare sig uden produktion.
Derfor har vi skabt Dansk Produktions Univers.

Dansk Produktions Univers er som almennyttig medlemsforening designet til at kunne arbejde med nye og eksisterende produktionsvirksomheder.
– og alt hvad der påvirker deres udvikling.

Tag derfor altid fat i Dansk Produktions Univers – uanset din udfordring med udvikling af produktionsvirksomhed

Dansk Produktions Univers er meget bevidst om, at udfordringen for nye som eksisterende produktionsvirksomheder konstant er at bevæge sig mod mere systematik og mere industriel procestænkning.

Dansk Produktions Univers er optaget af altid at have en 360 graders tilgang med fokus på eksekvering. Medarbejderdrevet aktivitet skaber den bedste indlevelse, forankring og udvikling. Struktur omsætter hurtigt teori til praksis, og sikrer effektivitet og fremdrift. Evaluering og opfølgning giver bedre målrettet indsats – og ikke mindst resultater. Det er det, som det hele handler om.

Dansk Produktions Univers bygger skræddersyede forløb op omkring et kerneforløb og grundlæggende elementer, hvor der sikres en fælles kalibrering af tingenes tilstand, et fælles fokus for en forandring, et fælles billede af hvad der er vigtigst lige nu – og ikke mindst en fælles motivation for implementering.

Alt sammen understøttet af Dansk Produktions Univers’ kerneværdier, der afspejles i alt hvad vi foretager os, uanset udfordringens type og størrelse.