Bestyrelse 2018-05-03T10:48:54+00:00
Birger Hansen
Birger HansenBestyrelsesformand

Fotografi og beskrivelse er undervejs

Jesper Thyrring Møller
Jesper Thyrring MøllerKommunaldirektør
Jesper er kommunaldirektør i Hedensted Kommune. Han er uddannet cand.oecon. og har siden 2000 haft stillinger som kommunaldirektør. Jesper er medlem af flere bestyrelser og rådgivende organer, fx Det Kommunale Digitaliseringsråd og Kræftens Bekæmpelses Frivillighedsudvalg. Et af Hedensted Kommunes vigtigste fokusområder er, at skabe gode og vækstdrivende rammevilkår for virksomheder og iværksættere, og samtidig gøre det øvrige Danmark opmærksom på de gode muligheder i vores område i det østjyske bybånd. Det støttes af målrettede initiativer fra Dansk Produktions Univers.
Jesper Quist
Jesper QuistPerform A/S

Jesper er medlem af bestyrelsen i Dansk Produktions Univers. Han har tidligere arbejdet med salgsopbygning i 13 år. I dag sidder han som Direktør for Drift og Økonomi hos Perform, som er en del af JUAL i Juelsminde.
Dette giver ham en bred baggrund, som betyder, at han kender til de fleste processer i en moderne produktionsvirksomhed.
Jesper har valgt at træde ind i bestyrelsen, da han syntes at Dansk Produktions Univers er en rigtig spændende aktør, som han gerne vil være med til at præge og udvikle fremadrettet.

Flemming Bjørn Hansen
Flemming Bjørn HansenDirektør

Medlem af bestyrelsen, Flemming Bjørn Hansen, er bl.a. stifter af og adm. Direktør for Dansk Varmekabel A/S. Flemming fremhæver Dansk Produktions Univers’ vigtighed i forhold til organisering af produktionsprocesser og udvikling af produktion. Hans baggrund indenfor industriproduktion i større virksomheder, samt iværksætter med flere virksomheder, giver ham erfaring med opstart og drift af produktionsvirksomheder. Flemming fokuserer i øvrigt på overførsel af den nyeste viden fra universitetsverdenen til produktionsvirksomheders udvikling. Og med sin store erfaring på flere niveauer, styrker Flemming Dansk Produktions Univers’ indsats og mål.

Christian Nielsen
Christian Nielsen

Fotografi og beskrivelse er undervejs