Om os 2018-06-04T13:57:54+00:00

Dansk Produktions Univers arbejder målrettet for at udvikle produktions Danmark og højne dens konkurrencekraft

Vi er skabt til at støtte dansk produktion og alt hvad det omfavner. Der er stort fokus på industriel produktion, øget konkurrencekraft og at skabe vækst.

Dansk Produktion Univers er en almennyttig medlemsforening der arbejder udelukkende med produktionsvirksomheder – og alt hvad der måtte påvirke deres udvikling. Dansk Produktions Univers’ primære målgrupper er mindre og mellemstore produktionsvirksomheder, hvor der er fokus på udvikling.

Vores mål er at fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark. Hvor skabelsen af tværgående og stærk sammenhængskraft mellem ledende aktører inden for udviklingen af industriel forretnings- og kompetenceudvikling, er i fokus. Derfor er missionen at være et videnscentrum og omdrejningspunkt for industriel produktion og virksomhedsudvikling.

Dansk Produktions Univers hjælper derfor på tværs af forskellige discipliner såsom; strategiudvikling, digitalisering og optimeringsforløb.

Dansk Produktions Univers skal fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark med lokal forankring.

Dansk Produktions Univers arbejder arbejde målrettet inden for følgende områder:

  • Udvikling af industriel produktion, med fokus på industriel salgs-, produkt- og produktionsudvikling, for derigennem at fremme og tiltrække virksomhedsopstart og udvikle etablerede små og mellemstore produktionsvirksomheder.
  • Skabelse af tværgående og stærk sammenhængskraft mellem ledende aktører inden for udvikling af industriel forretnings- og kompetenceudvikling.
  • Udvikling af videnscentrum og omdrejningspunkt for industriel produktion og virksomhedsudvikling.
Passion – Vores nærværende engagement udspringer fra lysten og viljen til på den bedste måde at gøre en forskel.

Tillid – Vores tætte samarbejde er baseret på respekt for forskelligheder, ansvarlighed og troværdighed.

Udvikling – Vores nyskabende miljø er menneskeligt trygt og fagligt udfordrende og motiverer til handling.

Ambition – Vi målretter udviklingen og sammen går vi hele vejen mod de bedste og mest effektfulde løsninger.

Præcision – Vi afstemmer vores leverancer med forventningen til effekt og leverer professionelt som aftalt.