Medlemspriser 2018-04-26T14:11:23+00:00

Bliv medlem af Dansk Produktions Univers

Medlemskab kan tilpasses dit behov og størrelse af virksomhed

Der er fire forskellige typer af medlemskaber i Dansk Produktions Univers:

  • Netværk medlemskab – til dig som gerne vil være med, og som har brug for at komme i gang med at lære Dansk Produktions Univers at kende, og som gerne vil have udvidet sit netværk og eksponering – og samtidigt vil kunne have muligheden for uvildig hjælp og support på dine udfordringer. At være Netværksmedlem er GRATIS, det eneste det kræver er, at din virksomhed vil modtage produktionsmagasinet DRIVKRAFT 4 gange om året.
  • Medlem medlemskab – til dig som gerne vil mere endnu, og som også gerne vil have indflydelse på hvad vi skal fokusere på, og som har brug for sparring og direkte hjælp – og som derfor også gerne vil have rabat. At være Medlem koster et beløb afhængig af din virksomheds størrelse: 1-20 ansatte: 2.500/år, 21-100 ansatte: 4.800/år og 101-250 ansatte: 7.400/år.
  • Partner medlemskab – til dig som vil have en egentlig strategisk partner tæt på til at sparre med, og som ønsker den kontinuerlige sparring på udviklingen af virksomheden over tid – og som derfor også gerne vil have yderligere rabat. At være Partnermedlem koster et beløb afhængig af din virksomheds størrelse: 1-20 ansatte: 12.500/år, 21-100 ansatte: 14.800/år og 101-250 ansatte: 17.400/år.
  • Interesse medlemskab – til dig som vil udvikling af dansk produktion i større skala, og som derfor gerne vil samarbejde løbende omkring indsats- og projekter, ligesom det er formidle viden og netværk på tværs har interesse. At være Interessemedlem koster et beløb, som aftales helt individuelt alt efter ønsket behov og omfang.

Medlemskabet tegnes for et år adgangen, og gentegnes automatisk for et år ad gangen, med mindre, at du senest tre måneder før udløbet af dit medlemskab har meddelt os skriftligt, at du ikke længere ønsker, at være med i Dansk Produktions Univers.