Medlemmer 2018-06-26T13:11:16+00:00

Medlem af Dansk Produktions Univers?

Et strategisk partnerskab for din virksomhed

Det er afgørende hele tiden at styrke konkurrencekraften. Dansk Produktions Univers er en samlende forening med det ene formål at fremme og udvikle konkurrencekraften hos nye og eksisterende produktionsvirksomheder i Danmark. Det gør vi sammen med vores medlemmer – og øvrige samarbejdspartnere. Vejen hertil handler blandt andet om netværk, viden og relationer.

Gennem et medlemskab får du Dansk Produktions Univers som partner. Vi lærer din virksomhed at kende, og gennem vores relation, kommer vi tæt på dig. Du er vores centrum. Et medlemskab  kan bidrage til jeres udvikling og afklaring af behov. Vi har  netværk, viden, og skræddersyr relevant assistance. Med Dansk Produktions Univers kommer din virksomhed hele tiden et skridt videre – og allerhelst endda er skridt foran…

Vil du også være med? Så ring for en snak om dine behov og medlemskab.

Tilmeld dig her
  • Matchmaking – Få potentialeafklaret dine ideer, eller få en kapacitetsforøgelse til et projekt.

  • Hjælp og support – kvit og frit forespørge om et godt råd på en given udfordring for din virksomhed

  • Rabat – kontant rabat på ydelser leveret af Dansk Produktions Univers til din virksomhed

  • Faglige netværk – Viden og netværk styrker din virksomhed.

  • Viden om aktuelle støtte- og projektmuligheder – men også mulighed og sparring på jeres behov, hjælp til ansøgning og specifikke projektsamarbejder

  • Eksponering – mulighed for eksponering af din virksomhed på medier, i netværk, i magasinet Drivkraft og andre kanaler.

Et medlemskab tilpasses dit behov og din størrelse af virksomhed

Dansk Produktions Univers er det organisatoriske samlingspunkt for dansk produktion. I foreningen arrangeres der to årlige møder, hvor dagsordenen er relevant i forhold til at øge konkurrencekraften for danske produktionsvirksomheder. Vores medlemmer har mulighed for at diskutere og få indflydelse på retningen for arbejdsopgaverne i Dansk Produktions Univers.

Der vil i forbindelse med disse arrangementer være mulighed for at netværke med øvrige virksomheder, institutioner og interessenter.

Alt efter behov og typen af medlemskab, kan medlemmerne gøres brug af deres medlemsfordele.

Se mere her:

VORES MEDLEMMER