Den gode tone virker

Facebook’s algoritme er en finurlig størrelse og kan være svær at hitte rundt i. Med den nye stramning har virksomhedssider fået det svære i forhold til at få en god reach og reaktioner fra følgerne.

Det fortalte Vivi H. Nielsen Mathiasen, der er indehaver af Hedensted Events og redaktør på Dit Hedensted, lidt om på Netværk Hedenstederne fredag den 23. marts. Hun bruger Facebook meget i dagligdagen og fra hende var budskabet klart; Kommenter på alt og hold en god tone.

Igen havde 10 personer fundet vej til Dansk Produktions Univers til et netværksmøde, hvor der blev udvekslet leads og visitkort. Som afslutning på mødet tog Vivi H. Nielsen Mathiasen ordet for at fortælle om Facebook algoritmen og kommunikation på Facebook.

– “Den nye stramning af algoritmen gør stiller krav til opslag på ens virksomhedsside. Udover at content skal være relevant, så skal det også få følgerne til at tale sammen og reagere med de andre emojis udover likes. Og så skal vi helst blive på Facebook, så delinger af videoer fra Youtube eller hjemmesider skal ikke længere være primært. Det kan være svært at opdrage på folk, der har været vant til at like, men man kan prøve at starte med selv at bruge dem”, fortalte Vivi H. Nielsen Mathiasen og fortsatte med at fortælle om kommunikation på Facebook:

– “Man skal huske, at virksomhedsiden er ens ansigt udadtil. Hvis man kun svare på nogle kommentarer, så kan dem, der ikke får svar, få en negativ følelse. Det bedste udgangspunkt er at reagere på alle kommentarer og gerne med passende emoji og svar. Det kan måske føre til en dialog og kommende kunde. Og ved at svare på alle kommentarer øger man også sit reach på opslaget. Også anmeldelser skal besvares – både gode og dårlige. En negativ anmeldelse stikker ud på siden, men får den et pænt svar, kan det vende en følger til potentiel kunde. Man skal blot huske at holde en god tone”, pointerede Vivi H. Nielsen Mathiasen.

Netværk Hedenstederne er for iværksættere og erhvervsdrivende, og Dansk Produktions Univers har gjort medlemskabet gratis indtil sommerferien.

 

2018-04-25T10:45:48+00:00 26 marts, 2018|

Læg en kommentar