Erhvervsservice Medlemskab 2018-06-06T23:04:02+00:00

Medlemskab for Erhvervsservice

Lad os arbejde sammen om at forbedre dansk produktion.

Dansk Produktions Univers er specialiseret i at hjælpe produktionsvirksomheder med udvikling og optimering. Vi hjælper også erhvervsservices med at skabe vækst og udvikling lokalt for produktionsvirksomheder. Som erhvervsservice kan du indgå et medlemskab med os. Partnerskabet giver dig og dine medlemsvirksomheder adgang til vore produktionsfokuserede kurser, udviklingsforløb og andre ydelser. Eksempelvis vore konsulenters og eksterne konsulenters viden og ydelser.

Vi kan supplere jeres viden om udvikling af medarbejdere så I kan stille med det rette hold, hjælpe jeres lokale virksomheder med at komme ind på nye markeder og sørge for at de udvikler sig strategisk i forhold til fremtiden.

Jeres lokale erhvervsservice optjener en bonus for de kroner, der ved et samarbejde bliver brugt i Dansk Produktions Univers fra jeres kommune. Optjeningsperioden for bonussen, løber fra den 1/1 til den 31/12. Denne bonus kan anvendes på konsulentydelser i det efterfølgende år hos Dansk Produktions Univers.

Medlemskabet tegnes for et år ad gangen, og gentegnes automatisk for et år ad gangen, med mindre, at du senest tre måneder før udløbet af dit medlemskab har meddelt os skriftligt, at du ikke længere ønsker, at være medlem i Dansk Produktions Univers.